Sunny days

Hejj!
Som ni förstår har det inte varit bäst uppdatering dom senaste dagarna, men det är riktigt fint väder nu så man är mest ute och rider, solar eller badar! Hoppas ni förstår, till helgen/nästa vecka blir det nog jättebra uppdatering för att då ska det regna supermycket ..

Men iallafall, jennifer kom ju igår så sovde hon över tills idag! :D Igår va vi vid romesjön och sen lite hemma. Det var superduper varmt! :O Idag vaknade vi vid halv 12, åt frukost och sen så åkte vi till utesimbadet eftersom det va grymt varmt idag me! Men härligt va det! :D
Sen vid halv 7 var det ju ridskolan som gällde, sista ridlektionen innan sommaruppehållet. Fick Totte, och han gick huuuuuuuuuur fint som helst. Åh, det var underbart! :D Vi övade mest öppna , men även lite sluta. Mest i trav och det gick suuper. Sedan övade vi också lite "bogen in" som är typ som öppna fast inte lika krävande eller vad man ska säga. Iallafall, ett grymt bra slut på terminen!

Imorgon vettefan vad jag ska göra, robban rids av sin ägare. Vi skulle egentligen ha tagit in hö men det ser ut som att det ska regna på eftermiddagen så jag tror inte det blir av..
Ni kanske inte har hört så mycket av erika men hon lever, hon har bara inte tid att sitta vid datorn just nu. Men imorgon ska hon & maximus på en clear round/utbildningshoppning på Ale/Jennylunds ridklubb. Hon ska hoppa 70&80 cm. Vi håller tummarna för henne!

VI HÖRS!


// ida carlsbogåårrd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Din blogg!:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0